fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Tijd voor Feest(dagen)!

Tijd voor Feest(dagen)!

2019 zit er bijna op. Het jaar waarin we van start gingen met onze leveringen over het water. Ondertussen hebben we reeds ontdekt welke tijdstippen perfect en welke minder ideaal zijn om je met een kano op de Gentse binnenwateren te begeven. Het jaar ook waarin we verschillende nieuwe klanten en boeiende projecten hebben ontdekt en steeds meer worden herkend als Gents streekproduct. Het jaar waarin ook onze gepersonaliseerde doppen meer en meer bekend werden.

Aangezien we steeds op zoek zijn naar nieuwe ideëen en inspiratie, wilden we graag een originele geschenkverpakking voor de aankomende feestdagen kunnen aanbieden. Het idee is simpel, wij zorgen voor de kist en de klant kiest wat er in komt te zitten.

Zoals je kan zien heeft onze Ghentist mini een nieuwe dop gekregen. Hierdoor is hij volledig waterdicht en kunnen we die makkelijk aanbieden in onze cadeau box. Uiteraard kan ook de 70cl fles in de kist worden aangeboden, al dan niet met gepersonaliseerde dop. Vanaf volgend jaar gaan we zelf op zoek naar extra accessoires om in de box op te nemen.

Tijd om na te denken over 2020. Uniek getal. Daar hoort misschien wel een gepaste uitdaging bij. Wij willen proberen om op de nationale tv te geraken. Niet zoals dit jaar als onderdeel van het wereldrecord Gin-Tonic. Maar met ons eigen merk. Als het even kan in onze kano terwijl we ‘een leveringske doen’.

Belangrijk om te blijven dromen, de rest volgt wel. Volg ons gerust als je wil zien wat onze volgende plannen en projecten zijn. We delen graag en in geval van vragen: shoot!

Happy holidays,

Stijn & Miel

You might be interested in …