fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Wereldrecord Gin-Tonic

Wereldrecord Gin-Tonic

Zoals jullie weten hebben wij wel graag zo af en toe een uitdaging op ons bord. Enkele maanden geleden kregen we via een tevreden klant en tevens fan van Gentse streekproducten, de vraag of we wilden deelnemen aan de eerste editie van een Gents gin festival. Als kers op de taart werd er een wereldrecordpoging ‘Grootste gin-tonic ter wereld’ georganiseerd.

‘Lijkt op jullie lijf geschreven’, hoor ik je al denken. Zo dachten wij er ook over. Alles wat rond zich rond Gent afspeelt en met events te maken heeft, daar maken wij graag deel van uit! Het event werd georganiseerd op de oude Domo site in Zwijnaarde. Een unieke kans om ook die event site te gaan ontdekken.

We zorgden ervoor dat we enkele unieke elementen konden aanbieden aan onze klanten om toch een zeker onderscheid te kunnen maken met andere gin producenten. We zorgden er dus voor dat men onze promo film kon bekijken (zie hieronder) met een bijhorende wedstrijd, we lieten speciaal een spandoek maken met ons logo, we voorzagen een moment waar mensen hun flessen ‘live’ konden laten personaliseren en we bedachten een unieke cocktail ‘Gin Blossom’.

Bij de Gin Blossom vervangen we de tonic door een combinatie van Vlierbessensiroop en spuitwater. Hiermee kunnen we ook mensen van The Ghentist laten genieten die de bittere afdronk van tonic minder weten te waarderen. De vlierbessensiroop die we gebruiken wordt op artisanale wijze geproduceerd in het Pajottenland. Meer info vind je hier.

Zoals hierboven reeds vermeld, werd alles uit de kast gehaald om het wereldrecord ‘Grootste GT ter wereld’ te breken. Er werd een cocktail van maar liefst 1528 liter gemaakt in ongeveer 1 uur tijd. Hierdoor neemt België het wereldrecord over van de Amerikanen. Het filmpje hieronder beschrijft alvast de sfeer die er hing, ééntje om niet meer te vergeten!

You might be interested in …