fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Waar kan ik the Ghentist gin kopen?

Onze Gentse gin kan je zowel in onze webshop kopen als in fysieke winkels. Hieronder vind je een lijst van de fysieke winkels waar je onze gin kan kopen.

   Wijnhuis Bollaert

   Wijnhuis Bollaert

   De drankenwinkel kende een opbloei toen in 1984 zonen Luc en Freddy Bollaert besloten de zaak over te nemen. Zij starten de rechtstreekse invoer van wijnen, aperitieven en sterke dranken vanuit Frankrijk. Later volgden al snel omliggende landen zoals Italië, Spanje, Portugal en Duitsland. Niet enkel Europa kon de broers hun honger naar een groter gamma stillen. Zuid-Afrika, Australië, Argentinië en Amerika werden hier ook aan toegevoegd. Ook onze Gentse gin staat bij hen op het schap!

   Carrefour

   De tijd waar supermarkten graag werkten met dranken die vanuit de andere kant van de wereld worden geïmporteerd is ook volledig veranderd. Vandaag schenken ze ook bij Carrefour aandacht aan lokale producten zoals onze Gentse gin. Je vindt ons zo ook in het rek bij de lokale producten in Oost-Vlaanderen

   Carrefour The Ghentist
   Collin The Ghentist

   Collin

   Zowel in Collin-Gent als in Collin-Oudenaarde staat voor u een team klaar dat niet alleen wijn wil ‘verkopen’, maar u ook wil laten delen in hun ervaring, hun kennis en liefde voor de wijn. Jaar na jaar selecteren wij voor u de beste wijnen, alsook Champagnes, oude Portwijnen, uitzonderlijke sherry’s, jenever en likeuren. Tevens is Collin trots op een uitgebreide collectie aan whisky’s. Collin is niet alleen een schatkamer voor particuliere fijnproevers, ook bedrijven en horeca vinden er hun gading.

   Bookz&Booze

   Bij elk bijzonder boek hoort een unieke drank, vinden we bij Bookz&Booze.
   In Gent combineert Ief een roman van Sien Volders met een lokale gin of een oerdegelijke klassieker met een geturfde whisky. In Antwerpen gaat Jan voor Wildevrouw van Jeroen Olyslaegers met likeur van ’t Stad of een ijzingwekkende thriller met een bloedrode wijn.
   Samen vormen ze het ultieme geschenk, en laat het net datgene zijn waar The Ghentist ook zo goed voor dient.
   Bookz&Booze The Ghentist
   Delhaize Wondelgem The Ghentist

   Delhaize

   Bij de Delhaize zaken in Oost-Vlaanderen vind je ons ook tussen de lokale producten en de drankenafdeling. Zo kan je ook onderweg naar een barbecue of after-work jouw favoriete flesje gin ophalen.

    

   Alice Magasin

   Bij Alice magasin kan je terecht voor een snelle lunch zoals een broodje of gebak, maar evenzeer voor een origineel geschenk of apéritief. Zo pronken wij ook trots bij hen in de winkel!

   Alice Magasin