fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Video afspelen

Bedacht door de broers Brysbaert

Enkele jaren geleden kwamen we op het idee om onze liefde voor goede gin te combineren met onze liefde voor Gent. Zo ontstond The Ghentist. Als eerbetoon aan de charmante Gentse stad met haar jonge mentaliteitOnze Gentse florale gin met citrustoetsten heeft een smaak die net zo eigenzinnig als de Gentenaars. Het is een goede gin die nog net iets beter smaakt als je hem bij de Gentse wateren drinkt.Ben je benieuwd naar hoe onze gin smaakt? Bezoek dan zeker onze webshop! Wil je graag meer weten over wat onze gin een Gents product maakt? Lees dan verder!

Een knipoog naar de Gentse stad

pouring gin
Ghent skyline
Het verhaal achter onze Gentse gin trekt zich ook door in ons logo en in onze fles, die allebei naar Gent en de historiek van de stad verwijzen. In het logo herken je de skyline van Gent met de alom bekende historische gebouwen: het Belfort, de Sint-Baafskathedraal en de Sint-Niklaaskerk.

Onze kleurenkeuze (zwart-wit) is geïnspireerd door de Stroppen, het symbool voor de fiere weerstand van de Gentenaars.

 Zwart en wit zijn dan ook de kleuren van de stad Gent, ook al denken de Buffalo’s daar soms anders over…

De unieke ginfles van The Ghentist is zo gevormd dat de flessenhals in een vorm is gegoten van een kanon, gehuldigd aan het Gentse kanon ‘De Dulle Griet’. Je giet jouw Gentse gin-tonic als het ware via De Dulle Griet in je glas!

glas vullen met gin

Milieu-
vriendelijk transport

graslei gent varen boot
Bij The Ghentist proberen we onze gin op een milieuvriendelijke manier bij onze klanten te leveren. Zo varen wij met de kano op de Gentse wateren om horecazaken aan het water te bevoorraden met The Ghentist. Als echte Gentenaars springen wij zelfs op onze fiets om onze gin tot bij hen te krijgen. 
Onze kanoleveringen bleven niet onopgemerkt, in 2020 verscheen een artikel over onze unieke manier van gin leveren in Het Nieuwsblad en in Het Laatste Nieuws.
We werden later dat jaar ook uitgenodigd in het tv-programma Jonge Wolven op VTM (zie hieronder)!
graslei gent varen