fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Geef een geschenk aan uw bedrijf met gin-tonic

Wil je graag een lokaal relatiegeschenk kopen voor de werknemers of klanten van jouw bedrijf, bestaande uit een unieke gin-tonic? Of misschien een lokale gin als relatiegeschenk voor een zakenrelatie? Dat kan met de gin van The Ghentist. Bij ons vind je verschillende formules, speciaal ontwikkeld voor elk type bedrijf: van een origineel en gepersonaliseerd personeelsgeschenk tot events met gin-tonic. We combineerden onze liefde voor Gent met onze liefde voor gin en goten het in een lokaal flesje gin-tonic, ideaal als uniek personeelsgeschenk of als geschenk voor een zakenrelatie.
GIN & TONIC APERO als geschenk

Een gepersonaliseerd en lokaal relatiegeschenk voor uw bedrijf met gin-tonic

Met onze lokale gin-tonic heb je het ideale geschenk om je zakenrelatie te bedanken voor de goede samenwerking of om collega’s van je bedrijf in de bloemetjes te zetten? Wat dacht je van een kwalitatieve, zinnenprikkelende Belgische gin? Bij ons kan je een unieke en lokale gin als relatiegeschenk kopen vanaf € 22,45 excl. btw, die een blijvende indruk nalaat en gemaakt wordt in het mooie Oost-Vlaanderen.

Hoe werkt het?

Flessendop

Logo wordt gegraveerd in de houten dop

Cadeaubox

Design van de box volgens eigen aangeleverd ontwerp

QR-code

QR-code kan verwijzen naar een website, filmpje met boodschap van CEO,...

GIN & TONIC APERO IN EEN APEROBOX

Verrassende apéroboxen met gin-tonic als zakenrelatie geschenk

Misschien wil je de werknemers van je bedrijf graag verrassen met een nog uitgebreider personeelsgeschenk? Of wil je liever een lokaal relatiegeschenk kopen in de vorm van een lekkere Gentse gin? Kies dan voor een apérobox van The Ghentist en laat ze proeven van een gin-tonic gemaakt op Belgische bodem. Je vindt maar liefst vier gin tasting boxen geschikt voor apéro in ons aanbod, met daarin onze Gentse gin en enkele heerlijke hapjes. Tip: je kan dit origineel personeelsgeschenk of relatiegeschenk ook opsturen zodat de werknemers van je bedrijf thuis van deze lokale gin-tonic kunnen genieten.
– 10cl The Ghentist Gin
– 2 Indian Tonic Fever Tree 15cl
– Quinoa corn crackers/Duyvis nootjes
– Perfect Serve-kaartje
– Verpakt in linnenzakje
€ 14,98 excl. btw
– 10cl The Ghentist Gin
– 2 Indian Tonic Fever Tree 15cl
– Humus met grissini
– Assortiment nootjes
– Gekruide popcorn
– Bonbon met chocolade
€ 22,05 excl. btw
– 10cl The Ghentist Gin
– 2 Indian Tonic Fever Tree 15cl
– Trio van tapenade met grissini
– Zuiderse olijven
– Ansjovis in blik
– Assortiment nootjes
– Gekruide popcorn
– Bonbon met chocolade
€ 36,70 excl. btw
– 10cl The Ghentist Gin
– 2 Indian Tonic Fever Tree 15cl
– Trio van tapenade met grissini – Zuiderse olijven
– Prosciutto, salami & coppa
– Bruschetta con pomodori
– Toast champignon
– Panna cotta met rode vruchten
€ 43,00 excl. btw
gin tasting

Het perfecte personeelsgeschenk voor uw bedrijf: een uitje of teambuilding rond gin

Heb je zin om samen met je collega’s een stapje te zetten in de wondere wereld van gin? Of nodig je graag een zakenrelatie uit voor een rondleiding? Dat kan bij The Ghentist met de uitleg van onze barman Anthony. Hij vertelt je maar al te graag alles over de historiek van The Ghentist en andere gins, en toont je zelfs hoe je een gin het best kan proeven. Wil je deze gin-tasting graag combineren met een whiskey-tasting? Ook dat kan bij ons! We komen bij jou op locatie of nodigen je graag uit in onze bar. Prijs vanaf € 30 per persoon.

Ontdek welk lokaal relatiegeschenk met gin u bij ons kan kopen

Scrol door onze catalogus en ontdek het volledige aanbod aan gepersonaliseerde en lokale gins om als personeelsgeschenk of relatiegeschenk te kopen. Heb je nog tips nodig? Kijk dan zeker eens naar onze gepersonaliseerde cadeauboxen. Bij ons kan je  een gepersonaliseerde gin fles kopen met jouw branding om als origineel en lokaal relatiegeschenk te geven. Ook voor een zakenrelatie kan het interessant zijn om een gin-fles met je eigen branding op als geschenk te geven. Krijg je graag meer informatie over onze verschillende bedrijfsgeschenken? Stuur ons een e-mail via info@theghentist.com of neem contact met ons op via de website.

Deze bedrijven gingen u voor

Interesse?