fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Klantendienst

Verzendingsmogelijkheden

Wij doen ons uiterste best om de verzending te laten plaats vinden binnen 1 à 2 werkdagen nadat de bestelling is geplaatst op voorwaarde dat deze is geplaatst voor 17:00 en de betaling gebeurd is per kredietkaart. Indien er wordt geopteerd voor betaling per overschrijving, wordt de bestelling verzonden nadat de betaling is ontvangen door The Ghentist. 

De levering wordt voorzien door bpost en kan zowel aan huis worden geleverd of worden opgehaald op het meegegeven adres (Braemstraat 61/001, 9050 Gentbrugge). De klant kan zelf een keuze maken. 

Er is eveneens de mogelijkheid voor de klant om via het contactformulier of email een bestelling te plaatsen en af te halen op het hierboven zelfde adres na afspraak. Hier wordt vervolgens geen verzendingskost aangerekend aan de klant.

Herroepsingsrecht

Als je goederen bij ons koopt (behalve voor de uitzonderingen die hieronder opgesomd zijn) heb je gedurende 14 kalenderdagen vanaf de dag na de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen binnen 14 kalenderdagen (de kosten voor de verzending hiervan betaal je zelf).

Binnen de 30 kalenderdagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben, betalen we je de volledige aankoopprijs van de teruggestuurde goederen, samen met de oorspronkelijke leveringskosten, terug. We melden je in elk geval nog eens duidelijk dat je over dit recht beschikt bij de bevestiging van je bestelling of ten laatste bij de levering.

Tijdens de eerste 14 kalenderdagen na de dag van de ontvangst van de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking indien je van plan bent de goederen eventueel terug te sturen. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Gezien de aard van de goederen mogen teruggestuurde goederen niet gebruikt zijn. Dit impliceert onder meer dat de verpakkingen in goede staat zijn en niet beschadigd zijn (bv. de verzegeling moeten nog intact zijn).

Indien u uw bestelling wilt herroepen vult u hier uw formulier in en mailt dit naar info@theghentist.com. Vervolgens kunt u uw bestelling terugsturen. De verzendingskosten zijn voor de consument.