fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Oh my Corona

Oh my Corona

Onwezenlijk. Onvoorstelbaar. Het is moeilijk om de situatie waarin we ons bevinden door het uitbreken van COVID-19 in één woord te omvatten. Wat wel zeker is, is dat heel wat van onze plannen voor de lente van 2020 in de vuilbak mochten. Events mochten niet doorgaan, kano tochten werden verboden, onze horeca klanten moesten de deuren sluiten en als logisch gevolg zagen we heel weinig nieuwe bestellingen binnenkomen. Aan ons dus om oplossingen te bedenken.

We kwamen op het idee om een apéro box samen te stellen. Een mini Ghentist met 2 tonics, ideaal om met z’n twee thuis te aperitieven. Of gewoon zelf 2 lekkere Gin Tonics te drinken uiteraard. Deze box werd een groot succes. Dat zagen we niet alleen in onze verkoopcijfers, maar ook het aantal mensen dat via Google op zoek ging naar zo’n box. Wij hadden daar dus een mooie positie te pakken!

Ook onze gepersonaliseerde flessen vielen in de smaak. Mensen die elkaar al lang niet meer hadden gezien en toch wilden verrassen op een fijne manier, daar konden wij voor zorgen. Al moeten we ook toegeven dat niet iedere boodschap voor ons duidelijk was.

Door het Coronavirus werden er ook heel wat goeie initiatieven geboren. Zo werden er verschillende platformen opgericht om lokale en/of Belgische ondernemingen te promoten. Helemaal op ons lijf geschreven dus. Onze favorieten zijn Love from quarantine &

Dag van de Webshop.

Daarnaast was er ook een actie van Mediahuis dat ons toeliet om gratis te adverteren op de websites van hun verschillende kranten. Het ging natuurlijk maar over een beperkt aantal keer dat we verschenen, maar het was toch mooi meegenomen.

You might be interested in …