fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Hoe organiseer je een digitale nieuwjaarsreceptie tijdens corona?

origineel online event met gin, e-peritief

We kunnen er niet meer onderuit, ondanks de positieve vaccin-berichten zullen we nog een aantal maanden met het coronavirus moeten leven. Telewerken en digitaal samenwerken zijn reeds uitgebreid uitgerold op de werkvloer en kunnen we stilaan bestempelen als het ‘nieuwe normaal’. Desondanks mogen we onze werknemers niet vergeten, zeker niet in de maand januari die normaal gezien volgeboekt zit met nieuwjaarsrecepties en etentjes.

Vandaar werd er met The Ghentist gezocht naar een volwaardig digitaal alternatief voor de klassieke nieuwjaarsreceptie: ‘Online Nieuwjaarsevent’. Een alternatief dat mogelijk sterker wordt geapprecieerd door werknemers en financieel goedkoper is dan een fysieke nieuwjaarsreceptie. Werknemers kijken nu meer dan ooit uit naar activiteiten en amusement tijdens de lockdown in deze donkere periode. Het is dan ook een unieke kans om hier als werkgever op in te spelen. Tot slot is een ‘Online Nieuwjaarsevent’ ook een stuk budgetvriendelijker dan de klassieke nieuwjaarsreceptie aangezien er kan bespaard worden op kosten zoals locatie, bediening, randanimatie…

Het Online Nieuwjaarsevent kan er als volgt uit zien:

– Welkom/bedankwoord door uw CEO

Het ideale moment om als CEO je te richten tot jouw werknemers en je beste wensen uit te spreken voor 2022.

– Online escape game ‘The Pegasus Project’:

Onderzoek in een online escape game in teams van 5-6 personen de dood van drie wetenschappers. Hiervoor zal je met je team online de raadsels zo snel mogelijk moeten oplossen. Het aantal teams dat tegelijk kan spelen en opstarten is ongelimteerd en heeft ook geen minimumaantal nodig. Aangezien dit escape spel online wordt gespeeld in teams, kan dit spel veilig van thuis uit gespeeld worden. Verder info vind je hier.

– Nagenieten met een apéro, tapasbox of volwaardige maaltijd aan huis geleverd

Kom na het escape spel gezellig online samen bijpraten met een drankje en hapje. Bij

welke raadsels kwam elk team vast te zitten? Hoe hadden de andere teams die

opdracht aangepakt? Laat het gerust allemaal even bezinken en geniet na met een aan

huis geleverd apérobox of zelfs volwaardige maaltijd.

TIP: Verras je werknemers en breng hen op de hoogte van het nieuwjaarsevent met de “Save the Date” apérobox. Op het pakketje wordt dan een ‘Save the Date’-bericht aangevuld met een persoonlijke boodschap gekleefd. Zo kan je vragen dat werknemers het pakketje pas op de dag zelf mogen openen.

Verdere informatie omtrent prijzen vind je hier.

You might be interested in …