fbpx
GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 WERKDAGEN IN HUIS
Expand search form
0

Wakeboarden met The Ghentist

Wakeboarden met The Ghentist

We stellen je graag ons nieuw concept voor onder het motto: “Doe iets wijs met een Ghentist-Tonic in je hand”. Boek een activiteit bij één van onze partners en ontvang na afloop jouw favoriet streekproduct: een GRATIS een Ghentist-Tonic!

Onze eerste partner is de wakeboardkabel van The Outsider op de Donkvijver in Oudenaarde. Heb je nog nooit gewakeboard of gewaterskied, dan kan je met de optimale begeleiding van de monitoren de kneepjes van het vak leren. Mocht je toch al eerder wat ervaren zijn, dan durf jij misschien wel een sprong op de schans aan?

Bij afloop van je wakeboardsessie kan je in de Lakehouse jouw Ghentist-wakeboard-voucher inwisselen voor het beste Gentse streekproduct! De Lakehouse is een unieke zomerbar met een fantastisch zicht op de Donkvijver.

Hoe kan je nu genieten van deze promo deal? Boek een gratis Ghentist-wakeboard-voucher op onze website. Vervolgens krijg je jouw voucher per mail met een link om je wakeboardsessie te reserveren. Geniet van het wakeboarden en tot slot van jouw favoriete streekproduct in de Lakehouse.

You might be interested in …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.