fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Wakeboarden met The Ghentist

Wakeboarden met The Ghentist

We stellen je graag ons nieuw concept voor onder het motto: “Doe iets wijs met een Ghentist-Tonic in je hand”. In dit geval: wakeboarden met The Ghentist. Wat dat inhoudt? Dat lees je hieronder!

Deze activiteit bieden wij aan samen met onze partner: de wakeboardkabel van The Outsider op de Donkvijver in Oudenaarde. Heb je nog nooit gewakeboard of gewaterskied? Dan kan je met de optimale begeleiding van de monitoren de kneepjes van het vak leren. Ben je al ervaren? Dan durf jij misschien wel een sprong op de schans aan!

Na afloop kan je in de Lakehouse jouw Ghentist-wakeboard-voucher inwisselen voor het beste Gentse streekproduct: The Ghentist! De Lakehouse is een unieke zomerbar met een fantastisch zicht op de Donkvijver.

Wil jij graag gebruik maken van deze promodeal en wakeboarden met The Ghentist? Dat kan! Hoe? Boek een gratis Ghentist-wakeboard-voucher op onze website. Vervolgens krijg je jouw voucher per mail met een link om je wakeboardsessie te reserveren. Geniet van het wakeboarden en tot slot van jouw favoriete streekproduct in de Lakehouse.

You might be interested in …