fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Milieuvriendelijk transport
Gratis verzending
Cocktail recepten 

Ken je iemand die dolgelukkig zou zijn om als cadeau een box met gin-tonic te krijgen? Dan ben je bij The Ghentist aan het juiste adres. Wij bieden verschillende gift boxes aan om je vrienden of familie te verrassen met een uniek en lokaal cadeau.

Ontdek onze verschillende verjaardagscadeaus met gin-tonic

De meest voor de hand liggende optie is waarschijnlijk onze speciale Birthday cadeaubox. In deze giftbox vind je een fles The Ghentist, waarvan je zelf het formaat kiest, aangevuld met enkele blikjes Indian Tonic van Fever Tree en nog een kleine verrassing. Op deze manier krijgt de jarige direct de volledige ervaring van onze Gentse gin-tonic in een mooi verjaardagscadeau. In de standaard Enjoy cadeaubox vind je net hetzelfde als in de Birthday box, maar dan zonder de verrassing. Deze bewaren we voor onze gin-tonic verjaardagscadeaus. In de Ghentist Blossom cadeaubox vind je tot slot naast een fles The Ghentist ook nog een fles Vlierbloesemsiroop. Zo kan de gelukkige direct een perfecte Gin Blossom cocktail maken. Misschien steek je er voor alle zekerheid wel het best even het recept bij.

Gin uit tap
Video afspelen

Wie zijn wij?

De gebroeders Brysbaert kwamen enkele jaren geleden op het idee om hun liefde voor goede gin te combineren met hun liefde voor Gent. Zo ontstond The Ghentist. Als eerbetoon aan de charmante Gentse stad met haar jonge mentaliteit. 

Gin uit tap

Vind extra inspiratie in onze webshop

Naast cadeauboxen hebben we natuurlijk nog andere leuke verjaardagscadeaus met gin-tonic. Personaliseer gemakkelijk een fles van The Ghentist door een boodschap in de dop te laten branden. Of ga voor de mini-versie van onze gin met The Ghentist Junior en geef de jarige een voorproefje met deze fles van 10 cl. In onze webshop vind je al onze producten terug, en binnen één à twee dagen worden ze gratis en milieuvriendelijk aan huis geleverd.

Wat vinden jullie van The Ghentist?

Steffi
Lees verder
"Ik ben geen grote gin-kenner, maar bij mijn vrienden die dit wel zijn werden hun smaakpapillen alvast positief beroerd door The Ghentist."
Peter
Lees verder
"Lekkere gin maar anders dan de doorsnee gins. Ook laten proeven aan vrienden en daar is hij goed bij gevallen."
Alex
Lees verder
"Verrassend lekker, eens een totaal verfrissende smaak."
Lieve
Lees verder
"Lekkere gin. En heel vlotte service! Voor herhaling vatbaar!"
Tom De Munck
Lees verder
"Heel verrassend lekker. Is een van de betere gin die ik ooit gedronken heb."
Ilse
Lees verder
"Het is een lekkere, frisse en fruitige gin."
Vorige
Volgende