fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Pak uit met een uniek Paas-geschenk!

TWERK is Fairtrade-hofleverancier van Haas en Klokken en wij hebben met The Ghentist een fantastische Belgische gin. Een unieke combinatie van deze twee goten we in één praline. We maken en verpakken onze ambachtelijke Fairtrade chocolade in originele en duurzame doosjes met een fris design. De paashaas is er ons extra dankbaar voor, en de chocolade smaakt er nog beter door. 

Wil je nog verder personaliseren? Dat kan zeker! Neem dan snel contact op, dan werken we graag iets uit. Voor telewerkers en thuisblijvers kunnen we bovendien nog altijd de totale verzending van je pakketjes verzorgen, Ook dan is een mailtje welkom. 

gin-praline

Unieke Gin-pralines

Onze Gin-Tonic pralines zijn ontwikkeld door TWERK met fair trade chocolade van Callebaut. TWERK is een organisatie die mensen met autisme helpen ontwikkelen en aan het werk zet. Kortom hoe meer chocolade, hoe meer mensen met autisme we aan het werk kunnen zetten en zo ook gelukkig maken!

Paas apero-bag

Eerder zin in een leuke apérobag met een mini flesje gin (alcoholisch/non-alcoholisch)? Er zitten ook 2 blikjes bijhorende Fever Tree tonic met een zakje crackers in. Zo heeft de gelukkige onmiddellijk alles in huis voor een lekkere apéro.

Denk je eerder aan iets anders?

We hebben ook een ruim aanbod aan andere geschenken. Bekijk hieronder gerust eens onze catalogus. En natuurlijk kan je ook een offerte op maat aanvragen via dit formulier of een mailtje sturen. 

Deze bedrijven gingen u voor

samsung logo
proximus logo
Deloitte logo
tomtom logo
media huis logo
hp logo
Vlerick business school logo
Roularta media group logo

Interesse?