fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Milieuvriendelijk transport
Gratis verzending
Cocktail recepten 

Apéro gin-tonic box uit Oost-Vlaanderen

Met onze apéro gin-tonic box, gemaakt in het mooie Oost-Vlaanderen, heb je alles bij de hand voor een heerlijke aperitief. Wij voorzien alle ingrediënten om een frisse gin-tonic te bereiden, maar voor de sfeer op de apéro ben je wel zelf verantwoordelijk. Je kan zelfs een apérobox opsturen naar je vrienden of een op maat gemaakte box voor je bedrijf uitkiezen.

Wat vind je terug in onze apéro gin-tonic box?

Uiteraard vind je onze eigen Gentse gin terug in de apéroboxen. In de standaard gin-tonic box zit een Junior flesje van 10 cl dat goed is voor twee Gin-Tonics, ideaal dus voor een gezellige avond met twee. Daarnaast vind je ook twee blikjes Premium Indian tonic in je box. Nu heb je enkel nog een aantal hapjes nodig en dan kan de apéro direct beginnen.

aprebox geschenkbox the ghentist
Video afspelen

Wie zijn wij?

De gebroeders Brysbaert kwamen enkele jaren geleden op het idee om hun liefde voor goede gin te combineren met hun liefde voor Gent. Zo ontstond The Ghentist. Als eerbetoon aan de charmante Gentse stad met haar jonge mentaliteit. 

receptiebox

Bestel onze apérobox deluxe

In onze iets uitgebreidere apéro box vind je naast The Ghentist Junior en twee blikjes Fever Tree Indian Tonic, ook nog een zakje quinoa crackers als hapje. Op die manier kan de aperitief onmiddellijk beginnen. Voor een iets uitgebreidere apéro raden we de Apéroboxen voor bedrijven aan. Daar vind je een nog iets groter aanbod aan lekkernijen in terug. Neem zeker eens een kijkje in de webshop voor het volledige aanbod van The Ghentist, met als topper onze gin-tonic gift boxen.

Wat vinden jullie van The Ghentist?

Steffi
Lees verder
"Ik ben geen grote gin-kenner, maar bij mijn vrienden die dit wel zijn werden hun smaakpapillen alvast positief beroerd door The Ghentist."
Peter
Lees verder
"Lekkere gin maar anders dan de doorsnee gins. Ook laten proeven aan vrienden en daar is hij goed bij gevallen."
Alex
Lees verder
"Verrassend lekker, eens een totaal verfrissende smaak."
Lieve
Lees verder
"Lekkere gin. En heel vlotte service! Voor herhaling vatbaar!"
Tom De Munck
Lees verder
"Heel verrassend lekker. Is een van de betere gin die ik ooit gedronken heb."
Ilse
Lees verder
"Het is een lekkere, frisse en fruitige gin."
Vorige
Volgende