fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

De meest unieke terrasjes om te ontdekken in Gent

Gentse gin in ijsemmer

Wat wil je nog meer dan in de lente of zomer op een terrasje zitten om te genieten van de zon? Een verfrissende Gentse gin-tonic van The Ghentist natuurlijk. Leer hier onze favoriete, unieke terrasjes in Gent kennen waar je onze Belgische gin kan proeven.

Een gin-tonic met een hond op de schoot of een boek in de hand? Of toch liever in een rooftop bar met zicht op de prachtige Gentse stad? Na het lezen van deze blog weet je wel waar naartoe in Gent!

Want als er één zekerheid is, dan is het wel dat de Gentenaars bij de eerste zonnestraaltjes massaal de terrassen van de Arteveldestad gaan sieren om te genieten van het unieke uitzicht op Gent.

Voor de doglovers: Dogs and Drinks

Gintonic bij dogs and drinks Gent

Sippen van Belgische gin op een terrasje terwijl je honden aait? Dat kan bij Dogs and Drinks!

Deze zonnige hotspot is de ideale plek voor doglovers. Dogs & Drinks is het enige hondencafé in België en zelfs binnen Europa is het Gentse café uniek: het is één van de twee hondencafés op het continent. 

Je kan er elk weekend terecht om met of zonder je eigen hond te genieten van een heerlijke gin-tonic (of ander drankje natuurlijk) in het gezelschap van heel wat knuffelbare honden. Dat maakt van Dogs & Drinks natuurlijk één van de leukste terrasjes in Gent!

Je kan hier niet alleen van het gezelschap van dieren en de zon genieten, onze Belgische gin voegt nog een extra genotsfactor toe aan je terrasbezoek. Waar wacht je nog op? Allen daarheen!

Genieten van Belgische gin in Gentse rooftop bar

Op de tiende verdieping van het Van Der Valk hotel in Gent vind je Mr. Sato. Deze skybar is dé nieuwste hotspot in Gent. Hou je van een luxueuze Cosmopolitan sfeer? Dan is deze rooftop bar the place to be voor jou!

Je kan er zowel terecht voor een heerlijke cocktail als voor Asian sharing dishes, gemaakt door chef Takehiko. Ook op de kaart: onze heerlijke Gentse gin van The Ghentist voor een gin-tonic with a view

Gin-tonic bij vzw Kompas: uniek, lokaal en sociaal

Terras bar vzw Kompas

Ken jij vzw Kompas al? Wij vinden het alvast een prachtig concept! Voor zij die het niet kennen, leggen we de werking van vzw Kompas even uit. Het is een vzw die mensen met een beperking ondersteunt bij werken, wonen en vrije tijd

Sociaal aspect: een job voor wie graag wil werken

Zo hebben ze verschillende horecaprojecten lopen waarbij mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om te werken. Ze gaan er aan de slag als ober, sous-chef, afwasser of bartender.

Lokaal aspect: producten van lokale merken of sociale ondernemingen

Naast het sociale aspect, ligt de nadruk er ook op lokale producten. Iets waar wij als Gents merk alleen maar enthousiast over kunnen zijn. We schreven eerder al een blog over lokale, Gentse producten.

Binnenkort kan je ook een gin-tonic met The Ghentist gin verkrijgen op de terrasjes van vzw Kompas. Je hebt in totaal drie bars van vzw Kompas in Gent. Er is de Pietersbar (bij de Sint-Pietersabdij), Bar Baudelo (bij het industriemuseum) en Villa Ooievaar. 

Gentse gin op het terras van Books & Booze

Gents terras books&booze

Bij Books & Booze in Gent vinden ze dat er bij elk goed boek een even goed drankje hoort. Dat kunnen wij alleen maar beamen. Op hun gezellige en zonnige terrasje kan je jouw leeservaring naar het volgende level tillen.

Wist je dat Books & Booze de eerste winkel was die onze Gentse gin in het assortiment opnam? Een reden te meer om hun eens een bezoekje te brengen en te nippen van onze lokale, Gentse gin op hun terras!

Belgische keuken met een Gentse gin-tonic

Terras Blauwe Artisjok Gent

Culinair genieten op een zonnig terrasje nabij Gent omringd door groen? Dat doe je bij de Blauwe Artisjok! Je krijgt er Belgisch-Franse gerechten voorgeschoteld door chef Kurt die ze een unieke touch geeft.

zomers gerecht

Op hun terras kan je in alle rust proeven van al het lekkers op hun menukaart. Beginnen doe je natuurlijk met een gin-tonic met onze Gentse gin van The Ghentist. Iedere Gentenaar moet hier een keer geweest zijn!

Vegan of plant-based met onze Belgische gin on the side

Kleurijk vegan eten Epiphany's

Heerlijk genieten in Gent van het zonnetje op een terras? Dat doe je bij Epiphany’s Kitchen! Dit Gentse pareltje is de place to be voor de vegans onder ons (of voor iedereen die openstaat voor de veganistische keuken). 

Misschien komt Epiphany’s kitchen jou wel bekend voor. We hebben het restaurant al eens vermeld in onze blog met de leukste restaurants in het Gentse. Daar lees je alles over de lekkernijen die je er op het menu vindt.

Bij Epiphnay’s kitchen krijg je een totaalervaring: een innovatieve, plant-based menu in een feeërieke omgeving. Doe daar nog een gin-tonic met de Gentse gin van The Ghentist bij, en de ervaring is compleet!

Na het lezen van deze blog weet je wel waar je van een Gentse gin-tonic kan slurpen in het zomerzonnetje. Vergeet ons zeker niet te taggen in jullie zomerse Instagramstories met The Ghentist!

You might be interested in …