fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Checklist voor de perfecte apéro met Gentse gin

Gentse florale gin in ginglas

Of je nu na een lange werkdag op je gemak wil genieten van een apéro met Gentse gin, of het weekend wil vieren door samen met je vrienden een cocktail met gin te drinken, je wil graag dat jouw apéro-moment perfect is.

Dat vinden wij bij The Ghentist ook! Daarom hebben we voor jou deze checklist opgesteld met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde apéro. Van het juiste recept voor jouw apéro tot een Spotify-playlist met gemoedelijke vibes voor jouw aperitiefmoment.

1. Gin van The Ghentist

Het belangrijkste element voor de perfecte apéro met Gentse gin is natuurlijk de Gentse gin. Heb je die nog niet? No worries, we’ve got you covered! Via onze webshop kan je online een fles The Ghentist bestellen.

Koop je de gin liever in een fysieke winkel? Dat kan! The Ghentist wordt verkocht in verschillende supermarkten en winkels. Waar precies? Dat vind je terug bij onze pagina verkooppunten.

2. Het juiste recept voor de perfecte apéro

Heb je onze Gentse gin in huis? Dan heb je uiteraard nog een recept nodig voor jouw aperitief. Ook daar hebben wij aan gedacht! Ben je van plan een klassieke gin-tonic te drinken?

Lees dan zeker onze blog over hoe je de beste gin-tonic maakt in 4 stappen. We leggen jou uit wat de juiste gin-tonic verhouding is, welk glas je het best gebruikt voor jouw gin en welke botanicals het beste bij onze Gentse gin passen.

Wil je een meer unieke apéro? Dan kan je een van onze originele cocktailrecepten met Belgische gin uitproberen! Wat dacht je van een The Ghentist-mojito of een cocktail met Gentse gin en artisanale vlierbloesemsiroop?

apéro appel-gin-fizz met Gentse gin
Onze heerlijke Apple Gin Fizz cocktail

3. Hapjes om op te knabbelen tijdens de apéro

Heb je tijd voor een uitgebreid apéro-moment? Dan kunnen de hapjes niet ontbreken! Je kan kiezen voor de basics zoals kaasjes, dipsausjes, ovenhapjes of toastjes en hapjes die snel klaar zijn. Daarmee sla je de bal nooit mis en het kost je niet veel tijd.

Voor wie de apéro een beetje uniek wil maken, raden wij aan om naast klassieke hapjes ook Gentse streekproducten toe te voegen aan jouw apéro. Wil je écht origineel uit de hoek komen en jezelf of je gasten verrassen? Dan kan je een van onze hapjes met The Ghentist gin maken!

bladerdeegstengel met Gentse gin
Het perfecte hapje voor bij jouw apéro: bladerdeegstengels

4. Onze The Ghentist playlist voor smooth vibes

Om al in de sfeer te komen tijdens het bereiden van jouw apéro of voor smooth vibes bij het drinken van jouw gin-tonic of cocktail met gin hebben wij maar 1 tip: onze The Ghentist Spotify-playlist

Met de muziek van Hooverphonic, Aretha Franklin, Gorki, Sting en nog vele andere artiesten kom je helemaal tot rust en creëer je een gezellige en gemoedelijke sfeer voor jouw apéro-moment.

5. Vergeet niet te genieten

Check, check en double-check? Dan ben jij helemaal klaar om te aperitieven! Neem jouw aperitief, zet je neer, sluit je ogen en geniet van jouw apéro, van de heerlijke smaken van The Ghentist gin en van het moment.

You might be interested in …