fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

Belgische gin van The Ghentist: een persoonlijk en lokaal relatiegeschenk

receptiebox gin relatiegeschenk

Een relatiegeschenk vinden om jouw werknemers te bedanken of motiveren is een moeilijke opgave. Of het nu gaat om een cadeau voor een verjaardag, pensioen, jubileum of een andere speciale gelegenheid, je wil het graag zo origineel en persoonlijk mogelijk. Met de Gentse gin van The Ghentist kies je voor een uniek en custom-made, lokaal relatiegeschenk. 

Gepersonaliseerde Gentse gin als lokaal relatiegeschenk

Er bestaan veel speciale flessen gin, maar niks zo uniek als een gepersonaliseerde ginfles of -kist van The Ghentist. Op de dop van de fles gin of de bovenkant van de ginkist kun je jouw bedrijfslogo laten graveren.

Gepersonaliseerde fles The Ghentist

Het eindproduct is een Belgische gin met een eigenzinnige en unieke smaak in een gepersonaliseerde fles of kist. Daarenboven kies je met The Ghentist voor een lokale, Gentse gin. Een geschenk waarmee je jouw lokale betrokkenheid als bedrijf toont.

Door jouw personeel een fles van onze Belgische gin te geven, geef jij ze de kans om een nieuw, lokaal product te ontdekken. Ben je overtuigd? Vraag dan hier een offerte aan of neem contact met ons op!

Zeg het met een custom-made cadeaubox

Ga je graag een stapje verder? Wij bieden ook exclusieve cadeauboxen met gin aan om jouw werknemers in de watten te leggen. De boxen bevatten de Belgische gin van The Ghentist en tal van andere kwalitatieve producten om jouw medewerkers te bekoren.

Wij hebben voor elk budget een cadeaubox en helpen je om een cadeaubox samen te stellen op maat van jouw bedrijf.

Apéroboxen met gin-tonic voor een gezellig aperitiefmoment

Aperobox met Belgische gin en hapjes

Voor een heerlijk aperitief op kantoor of thuis zijn er onze apéroboxen. Zo laat jij jouw medewerkers genieten van een frisse gin-tonic met onze Gentse gin. In elke box zitten ook kwalitatieve hapjes om van te sneukelen tijdens de aperitief. Wij bieden in totaal vier boxen aan zodat er voor iedere gelegenheid een optie is. 

3 voordelen van een lokaal relatiegeschenk

Investeren in een relatiegeschenk voor jouw medewerkers heeft tal van voordelen. Een eerste voordeel is de duurzaamheid. Als je jouw geschenk zorgvuldig uitkiest, zullen veel werknemers zich dat na enkele jaren nog herinneren. 

Met een relatiegeschenk zet je ook in op de visibiliteit van jouw merk of bedrijf. Doordat je onze ginflessen- en kisten kan bedrukken met jouw bedrijfslogo, verhoog je de kans dat vrienden en kennissen jouw logo zien. 

Lachende werknemers door relatiegeschenk
Thetaxhaven  (CC BY 2.0)

Misschien deelt jouw personeel wel een foto van de fles of kist op hun sociale media of laten ze de fles rondgaan tijdens een diner met familie of vrienden. Op die manier kan je genieten van mond-tot-mondreclame.

De laatste, en meest voor de hand liggende reden, is het onderhouden van je relatie met je medewerkers. Je toont jouw werknemers dat je hen en hun werk waardeert en je motiveert ze om hun prestaties verder te zetten.

Eindejaar is het perfecte moment

Misschien twijfel je nog over wanneer je jouw werknemers best verrast met een relatiegeschenk. Er zijn zoveel gelegenheden: een verjaardag, jubileum, kerstmis, nieuwjaar,… De lijst is eindeloos.

Gelukkig deed Insites Consulting onderzoek naar wanneer werknemers het liefst hun relatiegeschenk ontvangen. En wat blijkt? 62% van de werknemers verkiest Kerst of nieuwjaar als het ideale moment voor een relatiegeschenk. 

Grafiek beste moment voor relatiegeschenk

Tijdens de kerstperiode is iedereen in feeststemming en het is ook de periode waarin we het oude jaar afsluiten. Een jaar van hard werken, dat moet beloond worden! Tijdens de feestdagen komt een fles gin zeker van pas: als apéro voor het kerstdiner of om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. 

Met The Ghentist als relatiegeschenk doe je niet alleen een Belgische gin cadeau, maar ook mooie, ontspannen momenten die jouw werknemers zich nog lang zullen herinneren.

You might be interested in …