fbpx
GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 WERKDAGEN IN HUIS
Expand search form
0

The Ghentist Kick-off

The Ghentist Kick-off

The Ghentist is een gin die gecreëerd is uit fierheid voor onze stad Gent door 2 Gentse broers, Miel en Stijn Brysbaert, Het uiteindelijke resultaat is een in beperkte oplage geproduceerde ambachtelijke gin.

We kwamen met dit idee op de proppen om de gin-trend van de afgelopen jaren voort te zetten in onze contreien en zo de Gentenaren hun persoonlijke gin te kunnen aanbieden. We bieden met de Ghentist namelijk een all-in beleving van Gent, van de kanon-vormige fles tot de zwart-witte dresscode van de Stroppendragers.

Aan de hand van deze blog proberen we jullie op de hoogte te houden van ons gin avontuur!

Cheers,

Stijn & Miel

You might be interested in …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.