fbpx

The Ghentist

GRATIS VERZENDING - BINNEN 1 à 2 werkDAGEN IN HUIS
Document
0

Document
0

Document
0

9 originele Vaderdag cadeautips voor gin-toniclovers

9 originele Valentijn cadeautips voor gin-toniclovers

Een speciale gin, een boek met gin-tonicrecepten of een verzameling van de lekkerste kruiden voor een gin-tonic. In deze lijst geven wij jou negen cadeautips voor de beste papa die de gin-tonicliefhebber is in jouw familie. Vaderdag staat voor de deur en al mogen we niet samenkomen, we kunnen de beste papa nog steeds verrassen!

1. Een gepersonaliseerde ginfles van The Ghentist

De meeste gin-tonicfanaten hebben een uitgebreide collectie aan flessen van verschillende merken gin. Ben je nog op zoek naar een speciale fles? Dan is een gepersonaliseerde ginfles van The Ghentist misschien wel de oplossing voor jouw probleem. Op de dop kan je een persoonlijke boodschap laten drukken. De lege fles kan je zelfs gebruiken als karaf of vaas, zo gaat jouw cadeau nog jaren mee.

gepersonaliseerde-gin-fles

Personaliseer jouw eigen gin-fles!

Gepersonaliseerde fles The Ghentist – € 41.95

Cadeau-tip: Stuur iemand een gepersonaliseerd flesje Ghentist op en stop er een persoonlijke foto van jezelf bij voor slechts € 1 extra!

2. Cadeaubox – Enjoy

Met deze cadeaubox haal je jouw flesje en tonic in een leuke cadeauverpakking in huis. In de box vind je ook nog het recept meegeleverd voor de perfecte Ghentist-Tonic, maar ook voor een Gin-Blossom of voor de Gin-Mojito. De gin van The Ghentist kan je bijvoorbeeld combineren met twee schijfjes Granny Smith appel als botanical.

the ghentist geschenk

Cadeaubox Enjoy vind je hier – vanaf 44,95 €

3. Boek: ‘Gin en tonic pocketguide’

Welke tonic past bij mijn gin? Wat is de juiste gin-tonic verhouding? Welke kruiden horen bij welke gin? Het boek van de Belgische mixoloog Manuel Wouters biedt een antwoord op al jouw vragen. Het is een must have voor de gin-tonicfanaten die nieuwe gins willen ontdekken. Manuel Wouters bespreekt er 150 soorten gin en geeft ook recepten voor de perfecte gin-tonic.

gin-en-tonic-gids

‘Gin en tonic pocket guide’ bij Standaard Boekhandel – € 9.99

4. Gin-tonicbox voor de beginner

Ken jij iemand die bijna altijd gin-tonic bestelt op café of restaurant maar het drankje thuis amper maakt? Dan is de gin lover set het ideale cadeau. In de set zitten alle basics die je nodig hebt om thuis gin te maken: gin-tonicglazen, kruiden, een notitieboekje, roerstokjes en onderleggers. De set is niet alleen praktisch maar ook stijlvol!

gin-lover-set-van-mannenbox

Gin lover set van mannenbox€ 47.99

5. Botanische kruiden om zelf tonic te maken

Niet alleen gin maar ook tonic kan je kruiden. Deze set laat je toe te experimenteren met verschillende soorten tonic. Hou je van citrussmaken? Voeg wat extra citroengras toe. Liever een bloemige ondertoon? Dan zijn rozenblaadjes the way to go. Er zit ook een jigger (maatbekertje) in de box om af te meten hoeveel gin en tonic in jouw gin-tonic moet voor de perfecte verhouding.

tonic-botanicals-cadeaubox

Do your tonic botanicals van Etsy – € 49.90

6. Handcrème met gin-tonicgeur

Droge handen door het veelvuldig ontsmetten of wassen? De vegan, hydraterende handcrème van Fizzy Fuzzy met de geur van jeneverbessen en limoen to the rescue!

handcrème-met-gin-tonicgeur

Handcrème met gin-tonicgeur van Etsy – € 9.68

7. Winterse gin-tonicset

Steranijs, kaneel en kruidnagel. Drie gin-tonickruiden die winter schreeuwen. Je kan de kruiden apart geven of je kan bij de ginset een droge gin of sleedoorngin cadeau doen. Wat is er gezelliger dan een winterse gin-tonic drinken bij de haard?

kruiden-voor-winterse-gin-tonic

Kruiden voor winterse gin-tonic van not on the high street – € 22.89

8. IJsbalmaker voor een Instagramwaardige gin-tonic

Thuis een gin-tonic maken? Dan heb je niet alleen gin, tonic en botanicals nodig maar ook ijsblokjes om jouw cocktail fris te houden. De ijsbalmaker is een leuk alternatief voor wie op zoek is naar een goedkoper cadeau. De ijsblokjes zien er ook fancy uit, ideaal voor een jaloersmakende Instagramstory. Wil je het plaatje compleet maken? Voeg er onze bamboerietjes aan toe.

ijsbalmaker-voor-gentse-gin

IJsbalmaker van bol.com – € 16.17

9. Kaars met gin-tonicgeur

Niks beter dan de geur van een goede gin voor de gin-toniclover. Met deze geurkaars van Undecided Copenhagen vul je de hele ruimte met de geur van gin-tonic.

Geraak je er na deze tips nog steeds niet aan uit? Neem dan nog eens een kijkje op onze webshop. Wie weet zijn onze cadeauboxen of apéroboxen precies wat je zoekt!

kaars-met-gin-tonicgeur

Kaars met gin-tonicgeur van Etsy – € 30

You might be interested in …